Честь і тиша

20

Честь і тиша

ЧЕСТЬ І ТИША

«Усе довірено Мені Отцем Моїм, і ніхто не знає Сина, окрім Отця; також не знає ніхто Отця, окрім Сина й тих, кому Син хоче відкрити.

Прийдіть до Мене всі, що несуть тяжкий тягар праці і турбот, і Я заспокою вас!

Візьміть на себе тягар заповідей Моїх, і в Мене вчіться, бо Я тихий і смиренний серцем, і знайдете спокій душам вашим,

бо тягар Мій зручно нести, і ноша Моя легка».

Мф.11.27:30

Навіть не знаю чим можно доповнити, чи як тлумачити ці слова, бо все тут ясно і зрозуміло що каже нам Христос.

Особливих заборонних якихось заповідей нам Христос не залишив, окрім заповідей блаженства, а то не заборонні заповіді, а заповіді які показують приклади, через що надається блаженство – щастя людям.

Краще звичайно вчитися у самого Христа, як Він нам і радить. Не соромитися робити як Христос робив, це не гординя, тим більше Він як ми бачимо був прикладом тихості та смирення, а це саме легше що ми можемо зробити бо для цього не треба якихось фізичних зусиль прикладати.

Ось як пророк Ісайя, описує риси характеру Христа:

– «Ось Слуга Мій, Якого Я обрав; коханий Мій, радість душі Моєї; наділю Його Духом Моїм, і сповістить Він справедливість народам.

Не буде ані сперечатися Він, ані кричати; і ніхто не почує на вулицях голос Його. Він надламаного очерету не переломить і гніту, що тліє, не загасить, поки не приведе справедливість до перемоги».

Такими і ми повинні бути тихими – як сам Христос.

Тепла божественного серцям вашим, в якому розчиняться всі негаразди та прийде мир. Амінь. Всіх обійняв і притиснув міцно до свого серця 🙏

+padrelive

Subscribe
Notify of
guest
0 Комментарий
Inline Feedbacks
View all comments